HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alkolle birlikte uyuşturucu içen genç öldü

Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde 20 yaşındaki Ercan Demir, arkadaşının çalıştığı işyerinde alkolle birlikte sentetik uyuşturucu bonzai ve esrar kullandıktan sonra öldü.

Alkolle birlikte uyuşturucu içen genç öldü

Saray İlçesi’nde ailesiyle birlikte oturan Ercan Demir, dün gece arkadaşı Ömür K.’nın çalıştığı elektronik mağazasına gitti. İki arkadaş burada alkolün yanı sıra sentetik uyuşturucu bonzai ve esrar kullandı. Ömer K.’nın patronu sabah işyerine geldiğinde Ercan Demir’i yerde hareketsiz görünce polise haber verdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Demir'in öldüğü belirlendi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Ercan Demir’in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Polis ekiplerinin işyerinde yaptığı incelemede kubar esrar, bonzainin karıştırıldığı bir kova ile pet şişe buldu. Ömür K. gözaltına alınarak Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Acı haberi alan Ercan Demir’in yakınları ise sinir krizi geçirdi.

ŞUBATTA ASKERE GİDECEKMİŞ

Hayatını kaybeden Ercan Demir’in, geçen 19 Kasım’da askere gitmek için muayene olduğu ve Şubat ayında birliğine gideceği belirtildi. Ayrıca Demir’in kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde 4 Ocak günü "Arsızlığa cesaret, Zina'ya aşk dediler. Bir neslin ahlakını işte böyle yediler" yazını paylaşması da dikkat çekti.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler