HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alkollü enişte baldızının çocuklarını vurdu: 2 yaralı

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, 20 yaşındaki E.T. ile kardeşi 12 yaşındaki Y.T., teyzelerinin kocası olduğu öğrenilen C.D. tarafından tabancayla vuruldu.

Alkollü enişte baldızının çocuklarını vurdu: 2 yaralı

Boğazından yaralanan E.T. ile başından yaralanan Y.T. ambulansla hastaneye kaldırılırken, zanlı C.D. kayıplara karıştı.
Olay, bugün akşam saatlerinde Kasımpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Sevgiyolu'ndaki evde meydana geldi. Bir tesbih atölyesinde çalışan C.D. alkollü bir şekilde baldızının evine geldi.

Bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada C.D., tabancasıyla, baldızının çocukları E.T.'yi boğazından, Y.T.'yi de başından vurup kaçtı. Silah sesini duyanların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, iki yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Bu arada, vurulan iki kardeşin anne ve babalarının uzun süre boşandığı öğrenildi. Polis ekipleri kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

2 KARDEŞ AĞIR YARALI

Menemen'e, teyzelerinin eşi Cesur Dursun'un tabanca ile ateş etmesi sonucu yaralanarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 20 yaşındaki E.T. ile Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan 12 yaşındaki Y.T.'nin tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. İki kardeşin oturdukları mahalleye iki ay önce taşındıkları ve 12 yaşındaki Y.T.'nin dönerci dükkanında çalıştığı belirtildi. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler