HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alkollü gençler dehşet saçtı

Kavga ettikleri genci bıçaklayıp, kardeşinin aracını yaktılar.

Alkollü gençler dehşet saçtı

BURSA (İHA) - Bursa İnegöl ilçesinde balkona çıkan eşine küfreden gençler ile kavgaya etmek için aşağı inen şahıs kalbinden bıçaklandı. Alkollü oldukları belirlenen şahıslar, kavga eden ağabeyine yardıma gelen gence ait özel otomobili yaktı.

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/alkollu-gencler-dehset-sacti-genis-capli-sorusturma-devam-ediyor/11069/1109494/)

Edinilen bilgilere göre, Mahmudiye Mahallesi Simge Sokak üzerindeki boş alanda alkol aldıkları iddia edilen üç kişi, yüksek sesle ve küfürlü konuşmaları ile çevreye rahatsızlık verirken, bu sırada malzeme almak için balkona çıkan Asuman Sert’e küfretmeye başladı. Eşine küfredildiğini duyan 38 yaşındaki Adem Sert, balkondan gençlerle sözlü tartışmaya girdi. Genç adam daha sonra aşağı inerek üç kişi ile kavgaya tutuşurken, evdeki kadınlar da gencin ağabeyi ve kardeşine telefon ederek durumu bildirdi. Eşine küfreden şahıslarla tekme tokat kavgaya tutuşan genç adam, sol göğsünün altından ve sol bacağından bıçakla yaralandı.

Kalbinin hemen yanına aldığı bıçak darbesi ile yere yığılan Adem Sert kanlar içerisinde kaldı. Bu sırada yaralı şahsın kardeşi Raşit Sert, 16 KEH 55 plakalı özel otomobille olay yerine gelerek şahıslarla kavga etmeye başladı. Alkollü olan şahıslardan ikisi genç ile kavga ederken, biri de elindeki bira şişesini Raşit Sert’in geldiği özel otomobilin içine atarak ateşe verdi. Aracın yanmaya başlaması ile birlikte şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaşırken; yaralı genç, kardeşi Raşit Sert tarafından özel otomobille İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildi. Durumu ağır olduğu bildiren Adem Sert, ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Yaklaşık iki saat süren ameliyatın ardından ise yoğun bakım servisine alındı.
Bir genci bıçaklayıp, kardeşine ait özel otomobili yakan şahısları yakalayabilmek için alarma geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olaya karıştıkları tespit edilen Samet Ö. ve Ufuk Y. isimli şahısları olaydan hemen sonra yakalayarak gözaltına alırken, Hüseyin E. isimli şahıs da aranıyor.
Şahısların sorguları sürerken, bıçaklama olayını ve aracı yakma olayını kimin gerçekleştirdiği ile ilgili geniş çapla soruşturma devam ediyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler