HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alkollü, pompalı ve tabancalı

Antalya'nın Kemer ilçesinde alkollü olduğu belirtilen bir kişi, pompalı tüfek ve tabancayla etrafa ateş açtıktan sonra polis ekiplerince yakalandı.

Veysel Gülmez (33), sabaha karşı biri kadın iki kişiyle Hükümet Caddesi'ndeki bir çay ocağına geldi. Bir süre çay ocağında oturduktan sonra ayrılan gruptakiler, Gülmez'i ve bir pompalı tüfeği araçtan atarak, olay yerinden uzaklaştı.

Öfkelenen Veysel Gülmez, pompalı tüfekle havaya ateş açmaya başladı. Kemer PTT Müdürlüğü binasına doğru ilerleyen Gülmez, daha sonra Atatürk Bulvarı'ndaki bir meyve tezgahına saklandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin kendisini bulduğunu fark eden Gülmez, çorabına gizlediği tabancayı da çıkardı. Elindeki silahlarla güvenlik güçlerinin üzerine yürüyen Gülmez, arkasından gizlice yaklaşan bir polis memuru tarafından etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı.

Gülmez'in elinden pompalı tüfek ve 7,65 çapındaki el yapımı tabanca güçlükle alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Gülmez'in alkollü olduğu belirlendi.

Polis, Gülmez'in yanındaki iki kişinin bulunması için inceleme başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler