HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

 Alman kıza cinsel istismar sanığı animatörlere tahliye

Çalıştıkları otelde tatil yapan 17 yaşındaki Alman kıza, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan animatörler serbest bırakıldılar

 Alman kıza cinsel istismar sanığı animatörlere tahliye

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yaklaşık 2.5 ay önce çalıştıkları otelde tatil yapan 17 yaşındaki Alman kıza, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan animatörler tahliye edildi.

Manavgat'a bağlı Çolaklı Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelde ailesiyle tatil yapan Alman uyruklu C.H., geçen 17 Eylül akşam otelin animatörlerinden 24 yaşındaki S.B. ile Side Mahallesi'ndeki bir diskoya eğlenmeye gitti. Bir süre birlikte eğlenen ikili sabaha karşı S.B.'nin kaldığı lojmana gitti. Aynı gün lojmandan ayrılıp otele gelen C.H., bir süre sonra ailesiyle Çolaklı Jandarma Karakolu'na giderek animasyon şefi S.B. ve aynı otelin animasyon müdürü 38 yaşındaki H.B.'nin kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla şikayette bulundu. Şikayet üzerine jandarma tarafından gözaltına alınan S.B. ve H.B., tutuklandı.

HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR

Manavgat 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan haklarında dava açılan S.B. ve H.B. hakim karşısına çıktı. Duruşmaya sanıkların yanı sıra sanık avukatları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcisi ve Antalya Barosu'nun görevlendirdiği avukat katıldı. Mahkeme heyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Antalya Barosu'nun duruşmaya müdahil olması talebini kabul etti. Duruşmaya müşteki C.H. ve ailesi katılmadı. Savcılık iddianamesinde şüpheliler C.H. ile aşırı alkollüyken rızası olmadan zorla cinsel ilişkiye girmekle suçlandı.

'18 YAŞINDAN BÜYÜKLERİN BİLEKLİĞİNİ TAKIYORDU'

Otelde animasyon şefi olarak çalıştığını söyleyen S.B., C.H. ile zorla cinsel ilişkiye girmesinin söz konusu olmadığını belirterek, "O gece otelimizin turistlere yönelik Side'de bulunan bir mekanda disko turu vardı. Otelimizde kalan turistlerden 18 yaşından büyükler ve küçüklerin bileklikleri farklıdır. Disko turlarına 18 yaşından küçükler katılamaz. C.H., benimle diskoya gelmek istedi. Ben de kolundaki 18 yaşından büyüklerin taktığı bilekliği gördüm. 18 yaşından küçük olabileceği aklıma gelmedi zaten, 21- 22 yaşlarında gösteriyordu" dedi.

'CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİKLERİNİ GÖRMEDİM'

Lojmana geldiklerini ve otururken gelen sesler üzerine kapıyı açtığında karşı odada kalan H.B.'yi gördüğünü ve biraz konuştuklarını kaydeden S.B., şöyle dedi:

"Bu sırada C.H. elinde viski bardağıyla yanımıza geldi. H.'yi içeri çekti. Oturduk. Bir süre sonra C.H., H.B.'nin kucağına oturdu. Ben bu duruma bozuldum. Öpüştüklerini gördüm. Bu sırada cep telefonumu arabada unuttuğumu anladım. Arabadan telefonumu almaya gittim. Arabadayken telefonuma gelen mesajlara baktım ve yaklaşık 40- 45 dakika sonra yukarı çıktım. Onların cinsel ilişkiye girdiklerini görmedim. Daha sonra C.H.'yi otele bıraktım."

C.H.'nin sarhoş olmadığını ve 24- 25 yaşlarında gösterdiğini söyleyen H.B. ise "Çok pişmanım, tahliyemi istiyorum" dedi.

SANIKLAR TAHLİYE EDİLDİ

Savcı, suçun vasfı ve mahiyetinin değişme ihtimali ve sanıkların tutuklu kaldıkları süre göz önünde bulundurularak adli kontrol şartıyla tahliye edilmelerini talep etti. Verilen aranın ardından mahkeme heyeti, S.B. ve H.B.'nin adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler