HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alman turiste kapkaççı şoku

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı beldesinde bir turistin kolyesini kapkaç yöntemiyle çaldıktan sonra otomobille kaçmak...

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı beldesinde bir turistin kolyesini kapkaç yöntemiyle çaldıktan sonra otomobille kaçmak isteyen 2 zanlı yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine konuldu.

Alman turiste, hediyelik eşya satma bahanesiyle yaklaşan 2 kişinin, el çabukluğuyla turistin boynundaki altın kolyeyi alıp araçlarına binerek kaçma görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Jandarma ekiplerinin, Alman turist Johann Gerhard Warmen'in boynundaki kolyeyi aldıktan sonra hırsızların kullandığı aracı, başka bir turistin meydanda çekim yaptığı kamera görüntülerinden yararlanarak çözdüğü belirtildi. Kamera görüntülerinde Alman turistin boynundaki kolyeyi kaptırdıktan sonra araç penceresine tutunarak yaklaşık 50 metre sürüklendiği görünüyor.

Aracın virajı dönmesiyle düşen Alman turistin ayağa kalkarak bölgede bulunan vatandaşların yardımıyla jandarmaya haber verdiği ifade edildi. Jandarmanın, bir başka turistin bölgede çektiği görüntülerin yardımıyla aracın plakası ve içindeki şahısları tespit ederek kapkaç yapanları Gündoğdu beldesinde yakaladığı belirtildi. Zanlılar Ş.K. ve S.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Jandarma, şahıslardan geri aldıkları altın kolyeyi Alman turiste teslim etti.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler