HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Alo baba beni kurtar'

Muğla'da uçuruma yuvarlanan otomobil sürücüsü yaralandı.

Dağlık alanda uçuruma yuvarlanan otomobilden cep telefonu ile babasını arayıp yardım isteyen kişi, polis ekipleri, ailesi ve arkadaşlarının bir gün süren arama çalışmaları sonucu bulunarak kurtarıldı

BABASINI ARADI TELEFONU KAPANDI

Mert Ölmez'in kullandığı 48 SA 026 plakalı otomobil, dün sabah saatlerinde Yılanlı yolu Devetaşı mevkisinde yaklaşık 250 metrelik uçuruma devrildi. Otomobilden çıkmayı başaran ve babasını arayarak kaza yaptığını söyledikten sonra cep telefonu kapanan Ölmez'e bir daha ulaşılamadı.

MÜTHİŞ OPERASYONDAN KARELER

Babasının haber vermesi üzerine polis ekipleri ve ailesi, Yılanlı mevkisindeki 20 kilometrelik alanda gün boyunca Ölmez'i aradı. Havanın kararmasının ardından el fenerleri ile aramaya devam eden ekiplere Ölmez'in arkadaşları da katıldı. Yaklaşık 24 saat süren arama çalışmalarının ardından Devetaşı mevkisinde arkadaşları ve babası otomobilin yerini tespit etti.

SEDYEYLE 500 METRE TAŞIDILAR

Arazinin sarp ve kayalık olması nedeniyle bölgeye çağrılan polis, 112 Acil Servis, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve Muğla Belediyesi Arama Kurtarma Sağlık ekipleri, halat yardımıyla otomobilin bulunduğu alana indi. 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Ölmez, vücudunda kırıklar olması nedeniyle sedyeye alındı. Ölmez, sağlık ve polis ekipleri ile vatandaşların yardımıyla sedyeyle 500 metre patika yoldan taşınarak ambulansa ulaştırıldı. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucunda kurtarılan Ölmez, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler