HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

’Altın vuruş’ sonu oldu

Altın vuruş yaparak vücuduna eroin enjekte eden genç yolda hayatını kaybedince, arkadaşları cesetle birlikte Safranbolu'da hastaneye geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mahir K. (29), Osman A. (29) ve Ahmet Karaman (32) dün gece eğlenmek için Ankara'ya gitti. Gece geç saatlere kadar eğlenen 3 kafadar uyuşturucu aldıktan sonra Karabük'e gelmek üzere yola çıktı. Mahir K. idaresindeki 06 ZIZ 69 plakalı otomobil ile sabaha karşı yola çıkan 3 arkadaştan Ahmet Karaman, vücuduna enjekte ettiği eroinin etkisi sonucu Bolu'nun Gerede ilçesi yakınlarında kalp krizi geçirmeye başladı. Bu sırada arkadaşlarının fenalaştığını gören Mahir K. ve Osman A. aracı durdurarak kalp masajı yaptı. Kalp masajının ardından Karaman'ın arkadaşları, otomobil ile Safranbolu Devlet Hastanesi'ne geldi. Acil servise başvuran şahısların arkadaşlarının kalp krizi geçirdiğini söylemesi üzerine nöbetçi doktorların yaptığı kontrolde, Karaman'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bu sırada hastane polisi tarafından Mahir K. ve Osman A. gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının hastane önündeki otomobil içerisindeki incelemesinin ardından Karaman'ın cesedi, polisler tarafından çıkarılarak otopsi yapılmak üzere belediye morguna kaldırıldı.

Ahmet Karaman'ın üzerinden bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, otomobil çekiciye yüklenerek arama yapılmak üzere Safranbolu Emniyet Müdürlüğü bahçesine kaldırıldı.

BİR HAFTA ÖNCE YAPILAN OPERASYONDA YAKALANDI

Öte yandan, Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin bir hafta önce Safranbolu'da yaptığı bir operasyonda aralarında Ahmet Karaman'ın da bulunduğu 5 kişinin uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alındığı ve mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler