HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amasya^da korkunç iddia

Amasya'da Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi görevlileri tarafından sahiplerinden alının köpeklerin vahşice öldürüldükten sonra yakıldıkları iddia edildi.

Amasya^da korkunç iddia

Korkunç haberi Facebook'ta gazeteci Sinan Koyuncu gündeme getirdi. Koyuncu, köpeklerinin Amasya Belediyesi Hayvan Barınağında görevli iki kişi tarafından alındığını ve öldürüldüğünü öne süren Misket Çelik adlı bir kadınla yaptığı röportajın görüntüleri de paylaştı.

İddiaya göre Misket Çelik, şikayet üzerine kapısına gelen belediye görevlilerine köpeklerini barınakta bakılmaları koşuluyla teslim etti ancak belediye görevlileri hayvanları belediye aracına 'patates çuvalı gibi' yükleyince durumdan şüphelendi. Çelik, daha sonra görevlileri takip ettiklerini ve köpeklerin tek tek öldürülmesine şahit olduğunu söyledi. Çelik hayvanlarının öldürülmesine korkup müdahalede bulunamadığını anlattı. Çelik, daha sonra suç duyurusunda bulunduğunu ancak belediyenin köpek ölülerini de yakarak delilleri ortadan kaldırmaya çalıştığını ifade etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler