HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amasya'da vahşet

Amasya’da 32 yaşındaki Murat Ş. kendisinden boşanmak isteyen ve barışma talebini kabul etmeyen eşi 27 yaşındaki Şeyda Ş.’yi cadde ortasında bıçaklayarak öldürdü.

Amasya'da vahşet

Olay, Dere Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. Murat Ş. bir süredir kendisinden ayrı yaşayan, boşanmak isteyen eşi Şeyda Ş. ile cadde üzerinde karşılaştı. İddiaya göre Murat Ş. burada eşiyle tartışmaya başladı. Murat Ş., daha sonra yanında taşıdığı bıçakla genç kadını cadde ortasında bıçakla yaraladı. Bir çocuk annesi Şeyda Ş. karnından ve göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine Şeyda Ş., olay yerine gelen ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eşini bıçaklayan Murat Ş.’yi çevredeki vatandaşlar yakalayıp olay yerinden uzaklaşmasını engelledi. Vatandaşlar daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine zanlı Murat Ş.’yi teslim etti. Zanlı gözaltına alınarak ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan Şeyda Ş.’nin ayrılmak istediği eşini bir süre önce savcılığa şikayet ettiği öğrenildi. Şikayet üzerine mahkemenin Murat Ş.’ye eşinin yaşadığı eve yaklaşmama kararı aldığı belirtildi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

DHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler