HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ambulansla motosiklet kafa kafaya çarpıştı

Beşiktaş'ta ambulansla, ters yönden gelen motosiklet çarpıştı. Kazada ambulans şoförü hafif yaralanırken motosikletteki 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Beşiktaş, Barbaros Bulvarı, Zincirlikuyu Kavşağı'nda saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Levazım yolundan ters yönde ilerleyen üzerinde iki kişi bulunan ve plakası olmayan motosiklet, Levent yönüne ilerleyen Lütfü Yaman yönetimindeki 34 YB 6079 plakalı ambulansla çarpıştı. Kazada ambulans şoförü Yaman hafif yaralanırken, motosiklette bulunan Şerefcan Kabak (19) ve ismi öğrenilemeyen diğer kişi ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri motosikletteki yaralıları Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken ambulansta bulunan yaralı Lütfü Yaman Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan motosiklet çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik, kısa süreli kapanırken belediye ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından tekrar normale döndü.

Görgü tanığı bir vatandaş, " Ambulans bile ne olduğunu anlayamadı. Pat diye ambulansın önüne yapıştılar. İkisi de fırladı ambulansın önünden. İki kişi vardı, ikisi de erkekti. Bir tanesinin durumu pek iyi değildi.” dedi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler