HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ameliyat maskeli banka soyguncusu kamerada

Pendik’te ameliyat maskesi takarak girdiği banka şubesinde güvenlik görevlisini silahla yaralayıp, 10 bin lirayla kaçan soyguncu Gümüşhane’de yakalandı.

Olay, 29 Mayıs’ta Pendik’te bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ameliyat maskesi takarak geldiği banka şubesinde güvenlik görevlisi A.A.’yı (38) silahla yaralayan S.K. (31), yaklaşık 10 bin lirayla kaçtı. Olaydan sonra inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, banka soyguncusunu 15 Haziran’da Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde yakaladı. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SOYGUN ANI KAMERADA

Öte yandan kanlı soyguna ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde ameliyat maskeli soyguncunun ilk olarak banka ATM’sine gelerek işlem yaptığı görülüyor. Ardından bankaya giren zanlı, elindeki poşetin içinden silahı çıkartıp güvenlikçiye doğrultuyor. Bu sırada içerde bulunan müşteriler ve çalışanlar büyük korku yaşıyor.

Çalışanları silahla etkisiz hale getiren zanlı, ardından bankonun üzerinden atlayıp arka bölüme geçiyor. Banka çalışanı kadın görevlinin ise bu sırada masanın altına saklandığı görülüyor. Kadın görevli bir süre sonra masanın altından çıkarak dışarı kaçıyor. Paraları alan soyguncu, yine bankonun üzerinden atlayarak uzaklaşıyor.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler