HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara Mamak’ta dehşet anları: Çığlıklar birbirine karıştı

Ankara'da geçtiğimiz perşembe günü sinir krizi geçiren genç kadın, kendini yakmaya çalıştı.

Bu sırada çevredekilerin müdahale etmesiyle 3 kişi alevler içinde kaldı. O anlar, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Ankara Mamak’ta geçtiğimiz perşembe akşamı yaşandı. Ailesi ile sorunları olduğu iddia edilen 25 yaşındaki kadın M.D. sokak ortasında yakınları ile tartışmaya başladı. Elindeki benzin bidonu ile ailesine kendini yakacağını söyleyen M.D.’yi babası ikna etmeye çalıştı. Bu sırada elindeki benzin bidonunu ve çakmağı almak isteyen 2 kişi, M.D’ye arkadan yaklaşarak sarıldı. M.D.’ye müdahale sırasında M.D.’nin elindeki çakmağı çakması sonucu benzin alev aldı. Olay sırasında 3 kişi, alevler içinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

VÜCUDUNUN YÜZDE 16’SI YANDI

Çevredekiler tarafından söndürülen M.D. olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Numune Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. M.D’nin vücudunun yüzde 16’sının 2’nci ve 3’üncü derece olmak üzere yandığı tespit edildi. Genç kadının tedavisinin sürdüğü belirtilirken, diğer 2 kişinin ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler