HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara’da iş adamının evine kalaşnikoflu saldırı

Ankara'da bir güvenlik firması sahibinin site içindeki evine kalaşnikof silahla ateş açan saldırganlar ev sahibinin pompalı tüfekle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmanın ardından kaçtı. Olayda şans eseri can kaybı ve yaralanan olmadı. Evi kurşun yağmuruna tutan saldırganlar kalaşnikof silahı da olay yerinde bıraktı. Polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 03.30 sıralarında Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Yaşamkent Mahallesi Özlükent Sitesi'nde ikamet eden Hakan K.'nın evine henüz kimliği belirlenemeyen kişilerce kalaşnikoflu saldırı gerçekleştirildi.

POMPALIYLA KARŞILIK VERDİ

Hakan K.'nın pompalı tüfekle karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmanın ardından evi kurşun yağmuruna tutan saldırganlar kalaşnikof silahı olay yerinde bırakarak uzaklaştı. Olayda şans eseri can kaybı ve yaralanan olmazken, çok sayıda kurşunun hedefi olan evde maddi hasar meydana geldi.

Hakan K.'nın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hakan K.'nın ifadesine başvuran polis ekipleri, zanlıların yakalaması için çevrede arama çalışması başlattı. Ekipler, ölen ya da yaralanan olmayan saldırı sırasında binaya çok sayıda mermi isabet ettiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, saldırıyla ilgili delilleri topladı. Saldırganları yakalamak için alarma geçen polis ekipleri, sitedeki güvenlik kamera görüntülerini izlemeye aldı.(İHA /AA)


En Çok Aranan Haberler