HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'da kamyonet dehşeti: Markete girdi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde meydana gelen kazada, kamyonetin markete girmesi sonucu bir kişi yaralandı. Emrah Sütoğlu idaresindeki 06 BY 4090 plakalı kamyonet, ilçe girişindeki Kayı Kavşağı'nda, Abdullah Arslan'ın kullandığı 06 HU 933 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonucu savrulan kamyonet, yol kenarındaki bir markete girdi. Kazada hafif yaralanan Sütoğlu ambulansla Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Market çalışanları önce büyük bir ses duyduklarını, daha sonra kamyonetin markete girdiğini gördüklerini, kazayı kıl payı yara almadan atlattıklarını aktardı.

Öte yandan, İstanbul Sefaköy'de kontrolden çıkan yolcu minibüsü bir araca çarptıktan sonra refüje çıktı. Kazada 6 kişi yaralandı. Kaza saat 08.40 sıralarında Küçükçekmece Sefaköy Gümrük Yolu'nda meydana geldi. Başakşehir-Sefaköy arasında çalışan yolcu minibüsü gümrük yoluna geldiği sırada sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kavşağa giren minibüs önce bir otomobile çarptı ardından refüje çıktı.

Kazada minibüste bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Sıkışan minibüs sürücüsü ise itfaiye tarafından kurtarılarak hastaneye gönderildi. Kaza sırasında minibüste bulunan ve yara almadan kurtulan yolcu, sürücünün hatalı olduğu söyledi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler