HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'da trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı

Ankara'nın Sincan İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, başka bir kazada yaralanan bir bayan ve yerde yatan yaralıyı görerek ona yardıma giden bir sürücü, hayatını kaybetti.

ANKARA (İHA) - Ankara'nın Sincan İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, başka bir kazada yaralanan bir bayan ve yerde yatan yaralıyı görerek ona yardıma giden bir sürücü, yoldan geçen başka bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 4 kişi ise ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Sincan İlçesi'ne bağlı Temelli Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Ankara-Eskişehir yolunun 35. kilometresinde İbrahim Ünsal idaresindeki 06 YTJ 89 plakalı kamyonet, Polatlı istikametinden Ankara istikametine giderken refüjde bulunan bariyerlere çarparak yolun ortasına doğru takla attı. Bu sırada araç içerisinde bulunan yaralılar kamyonetin takla atması sonucu yola savruldu. Takla atan kamyoneti fark ederek 43 FT 107 plakalı aracıyla kaza

yerinden geçmekte olan Mehmet Erkan ile yanında bulunan arkadaşı, araçlarını yol kenarına çekerek yerde yatan yaralılara yardıma koştu. Sağlık ekiplerine haber veren Erkan ve arkadaşı ağır yaralı olan ve araçtan savrulan Gül Yılmaz isimli bayana yardım etmeye çalıştı. Bu sırada Erkan ve arkadaşı yaralılara yardım etmek istediği sırada sürücünün kimliği henüz tespit edilemeyen 06 AUZ 74 plakalı otomobil, yerde yatan yaralı Gül Yılmaz ve ona yardım etmeye çalışan Mehmet Erkan'a çarptı. Ağır yaralı olan

Yılmaz ve çarpan otomobilin etkisi ile yola savrulan Erkan olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrası Eskişehir yolu savaş alanına dönerken, yaralı sürücü İbrahim Ünsal ile Yıldız Yılmaz, Gülşah Yılmaz ile Ali Uzun'un ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk tedavilerinin ardından ambulansla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alanın yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri yaralıların ve ölenlere ait eşyaları toplandı. Kaza sonrası tek taraflı olarak trafiğe kapatılan Eskişehir yolu, araçların çekici ile götürülmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler