HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne, üniversiteli kızını öldürüp intihar etti

Nevşehir'in Avanos İlçesi'ne bağlı Sarılar Köyü'nde, 47 yaşındaki Nuriye Uçurgan, üniversite öğrencisi olan kızı 21 yaşındaki Meryem Oral'ı tabancayla öldürüp, intihar etti

Anne, üniversiteli kızını öldürüp intihar etti

Nuriye Uçurgan, boşandığı eşinden olan Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi kızı Meryem Oral'la evde bilinmeyen nedenle tartıştı. Anne Uçurgan, tartışmanın büyümesi üzerine iddiayla göre tabancayla kızına ateş etti. Nuriye Uçurgan daha sonra aynı tabancayı kendi başına dayayıp ateşledi.

Evden silah seslerini duyan komşuları durumu köy muhtarı Halit Kılıç'a, muhtar da Jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri güvenlik önlemi aldı. 112 Acil Servis ekipleri ise yaptıkları incelemede anne ve kızının öldüğünü tespit etti.

Avanos Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptıktan sonra, cenazeler otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Babasını öldüren gencin intiharı kamerada

Karabük'ün Yenice ilçesinde ise şizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen kişi, polis olan babasını tabancayla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, ruhsal hastalığı olduğu öğrenilen Ercan Koz (23), Karabük’ün Yenice ilçesinde görev yapan 17 yıllık polis memuru babası Recep Koz’u, aralarında çıkan tartışma sonrası silahla vurarak öldürdü. Kaçarken Zonguldak'ta gasbettiği taksinin sürücüsü ile polis sandığı orman muhafaza memurunu yaraladıktan sonra intihar eden zanlı, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Yenice ilçesi Atatürk Mahallesi Altınkent Konutları'nda ailesiyle oturan ve şizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen zanlı (23) polis memuru babası Recep Koz'u (43) henüz belirlenemeyen nedenle tabancayla 3 el ateş ederek vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Silah seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri, polis memuru Recep Koz'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Zanlının yakalaması için çalışma başlatıldı.

"Dur" ihtarına uymadı

"Dur" ihtarına uymayan ve aracı Elvanpazarcık beldesi yönündeki orman yoluna süren Ercan Koz, karşısına çıkan ve polis sandığı orman muhafaza memuru Osman A'yı da vurarak yaraladı.

Kent merkezine yönelen ve Çaydamar Mahallesi'nde polis ekipleri tarafından sıkıştırılan zanlı, tabancayla kafasına bir el ateş etti.

Yaralanan Ercan Koz, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ercan Koz’un cenazesi, hastane morguna kaldırıldı.

ORMAN MUHAFAZA MEMURU HAYATINI KAYBETTİ

Ercan Koz’un karın bölgesinden yaraladığı orman muhafaza memuru Osman Aktaş da kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İNTİHAR ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan Ercan Koz’un intihar etme anı olay yerinde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Elektrik direğine çarparak durabilen Ercan Koz’un, aracı geçtikten 2-3 metre sonra koşarken kafasına dayadığı silahla intihar ettiği görüntüleri ortaya çıktı. Jandarma ve polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

KREDİYLE TAKSİ

Ailesinin Ercan Koz’a 60 bin lira kredi çekerek ticari taksi aldığı, annesinin ve kardeşinin kredi borcunu ödemek için İstanbul’da asgari ücretle çalıştığı öğrenildi. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler