HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne ve babasının mezarı başında intihar etti

Elazığ'da, 69 yaşındaki Necip Gözetleyen, sabah saatlerinde anne ve babasının mezarının başında, tabancayı başına ateşleyerek intihara kalkıştı.

Anne ve babasının mezarı başında intihar etti

Ağır yaralanan Gözetleyen, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Merkez Ulukent Mahallesi'ndeki anne ve babasının mezarının başına gelen Necip Gözetleyen, girdiği bunalım sonucu, tabanca ile başına ateş etti. Sabah saatlerinde işe giden ve adı açıklanmayan görgü tanığı, "Sabah evden çıktım. Mezarlığın önüne geldiğimde bir inleme sesi duydum. Sesin geldiği yöne doğru yaklaştığımda bir şahsın elinde tabanca, kanlar içerisinde mezarın üzerine yattığını gördüm. Hemen 112 ve polis ekiplerini arayarak bilgi verdim" dedi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ve polis ekipleri, Necip Gözetleyen'in elinde tabanca olduğunu, başına bununla ateş edilerek ağır yaralandığını tespit etti. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gözetleyen, ambulans ile Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Gözetleyen, buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Mahalle sakinleri, emekli Necip Gözetleyen'in son dönemlerde sık sık anne ve babasının mezarını ziyaret etmeye başladığını söyledi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Necip Gözetleyen'in ölümüyle ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler