HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne yüreği

Adana'da bir otomobil, üzerinde 4 kişilik ailenin bulunduğu sepetli motosiklete çarpıp kaçtı. Yaranan anne, "Çocuklarıma bir şey oldu mu" diyerek gözyaşı döktü.

Edinilen bilgiye göre, Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir apartmanda kapıcı olarak çalışan Halil Akçay (32) 01 AV 281 plakalı sepetli motosikletine eşi Nazmiye (31), 8 aylık bebeği Mert ve 8 yaşındaki oğlu Hasan Akçay'ı bindirerek alışverişe çıktı. Anne Nazmiye Akçay, pusete yatırdığı 8 aylık Mert bebeğin yanında oturdu. Hasan ise babasının arkasına oturarak alışveriş yapacakları yere geldiler. Bir süre alışveriş yapan aile, daha sonra motosiklete binerek eve gitmek üzere yola çıktı. Ancak. Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'na geldikleri sırada motosiklete sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Otomobilin çarpması sonucu 8 aylık Mert bebek pusetten fırlarken, anne de sepetten savruldu. Baba ile oğul ise motosikletten düştü. Motosiklete çarpan otomobil durmayarak olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar ailenin yardımına koşarken, olay yerine ambulans çağrıldı.

Kazada vatandaşlar hemen pusetten fırlayan 8 aylık bebeğin yanına koştu. Bebeği kontrol eden vatandaşlar burnunun bile kanamadığına sevindi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan baba ve oğul da kazadan hemen sonra ayağa kalktı. Yaralanan anne Nazmiye Akçay bir türlü ayağa kalkamadı. Bebeği ise vatandaşlar kucaklarına alarak ambulansın gelmesini bekledi.

"ÇOCUKLARIMA BİR ŞEY OLDU MU?"

Anne Nazmiye Akçay acılar içinde kıvranırken, "Çocuklarıma bir şey oldu mu, çocuklarım nerede" diyerek ağladı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri bir taraftan yaralı kadına müdahale ederken, bir taraftan çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Ancak çocuklarını göremeyen kadın kimseye inanmadı. Genç kadın, çocuklarının bulunduğu ambulansa bindirildi. Kocası Halil Akçay, ambulansın içinde 8 aylık bebeği annesine gösterdi. Baba ve çocukları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, anne Nazmiye Akçay ise Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar tespit edilen genç kadın tedavi altına alındı.

Polis, çarpıp kaçan sürücüyü bulmak için araştırma yapıyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler