HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anneden kızına en acı bakış

Adana'da intihar mektubu bırakıp bu sabah evden çıkan 16 yaşındaki Özge A., Seyhan Nehri'ne atladı.

Olay yerine gelen anne 45 yaşındaki Semiha A., sudan çıkartılan ve kalbi duran kızına yapılan müdahaleye izlerken gözyaşlarına boğuldu. Kalbi tekrar çalıştırılan genç kız yoğun bakıma alındı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dumlupınar Mahallesi'nde oturan Özge A., mahallede bir gence aşık oldu. Ailesinin görüşmesine izin vermemesinden çekinen genç kız, sabah saatlerinde intihar mektubu bırakıp, evden çıktı. Bir süre sonra kızının bıraktığı mektubu bulan anne Semiha A., komşuları ile aramaya çıktı. Kızının bıraktığı nottan Taşköprü'den atlayacağını öğrenen Semiha A., Seyhan Nehri kıyısında geldi. Anne kızını ararken, ağlayarak köprünün üzerine gelen Özge A., çevredeki yüzlerce insanın gözleri önünde suya atladı. Genç kızı görenler de kurtarmak için harekete geçti. İki genç, Özge A.'yı kurtarmak için uzun nehirde uzun süre kulaç attı. Emniyet Müdürlüğü'nden gelen dalgıç polisler ve itfaiye ekipleri de genç kızı kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu Taşköprü'nün altına giren dalgıç polisler, Özge A.'yı sudan çıkarttı.

"ÖZGE NE OLUR ÖLME"

Anne de dalgıçların kıyıya çıkardığı genç kızın kendi çocuğu olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Kurtarma ekipleri, kalbi duran genç kıza kalp masajı yaparken 3 metre uzaklıkta yere yığılan anne de kızına yapılan müdahaleyi ağlayarak izledi. Komşularının güçlükle tuttuğu anne Semiha A.,"Özge, niye yaptın? Ne olur yavrum ölme" diye feryat etti. Kalbi tekrar çalıştırılan ve hayati tehlikesi bulunan genç kız, ambulansla götürüldüğü özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

Polis, olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler