HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Annesini komşuyla yakalayınca vahşice öldürülmüştü! Kan donduran olayda yeni gelişme

Sakarya'nın Karasu ilçesinde kendisini ve komşusu T.Y.'yi yatakta yakalayan 10 yaşındaki oğlu Necmi Talha K.'yi öldürdüğünü itiraf eden anne Z.K. ile komşu T.Y. adliyeye çıkartıldı. Zanlılara çelik yelek giydirilirken, adliye girişinde bazı vatandaşlar şüpheli kadına tepki gösterdi. Şüphelilerin savcılıktaki işlemleri devam ediyor.

Annesini komşuyla yakalayınca vahşice öldürülmüştü! Kan donduran olayda yeni gelişme

Alınan bilgiye göre, olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne Z.K. (40) ve T.Y'nin (42) İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü CinayetBüro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlandı.

Z.K. ifadesinde, oğlunu öldürdüğünü kabul ederken, cinayetle ilgili çelişkili ifadeler verdi. Gözaltına alınan komşusu T.Y. ise iddiaları kabul etmedi.

AYRI HASTANELERE GÖTÜRÜLDÜLER

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadını ve şüpheli komşusunu, güvenlik nedeniyle sağlık kontrolünden geçirilmek üzere farklı hastaneye sevk etti. Çelik yelek giydirilen Zeynep K., Yenikent Devlet Hastanesi’ne, komşusu ise öğrenilemeyen bir hastaneye götürülerek, sağlık raporları alındı. Z.K. ile T.Y., daha sonra adliyeye ayrı ayrı getirildi.

Yenikent Devlet Hastanesi'nde geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Sakarya Adliyesi'ne getirildi. Adliye girişinde bazı vatandaşlar şüpheli kadına tepki gösterdi. Şüphelilerin savcılıktaki işlemleri devam ediyor. Necmi Talha K.’nın cenazesinin ise Karasu Tepetarla Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

Sakarya'nın Karasu ilçesi Star Caddesi'nde bir apartmanın zemin katında yaşayan anne Z.K. (40), kendisini ve komşuları olan T.Y.'yi yatakla yakaladığı için 10 yaşındaki oğlu N.T.K'yi boğduğu iddiasıyla polise giderek teslim olmuştu. (AA-DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler