HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya'da akılalmaz kaza gençleri öldürüyordu

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otomobilin üzerine bağlanmış yaylı yataklar yola uçtu ve arkadan gelen motosiklette bulunan iki genci hastanelik etti.

Can pazarı yaşanan karayolunda ağır yaralanan gençler hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgeye göre, TUREM'de aşçılık eğitimi almakta olan 18 yaşındaki Büşra Çot ve sözlüsü olduğu belirtilen Emre Katı (19), Kemer'e bağlı Çamyuva beldesinden Kemer'e gelmek üzere 07 VEF 60 plakalı motosikletle D400 Karayolu'na çıktı. Gençlerin bindiği motosiklet, Karabucak mevkiinden geçerken önlerinde gitmekte olan Mahmut Cansız yönetimindeki 07 LFP 03 plakalı minivan üzerine bağlanmış iki yatak iplerden kurtularak havalandı ve gençlerin bulunduğu motosiklete çarptı. Yatağın çarptığı gençler motosiklet üzerinden fırlarken, Emre Katı'nın sağ kolu yoldan geçmekte olan bir kamyona takılarak kırıldı. Büşra Çot ise asfalta yüzüstü çakılarak ağır yaralandı.

Kaza yerinden geçen vatandaşların yardımcı olduğu gençler yol kenarına alınarak ambulans beklendi. Yaralı gençler, daha sonra kaza yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayı duyup hastaneye gelen Büşra Çot'un babası Aytekin Çot, "Kızımın ve sözlüsünün yaralanmasına neden olanlardan davacıyım" diye konuştu.

Büşra Çot'un hastanede yapılan müdahalesinde çok sayıda dişinin kırıldığı, dudaklarının patladığı ve damağının çatladığı tespit edildiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler