HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya'da korkunç iş kazası

ANTALYA (İHA) - Antalya Eski Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen patlama ile ilgili açıklama yapan Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Tombul, patlamanın bir iş kazası olduğunu ve olaydaki bulguların kaynak makinesinden çıktığını gösterdiğini söyledi.

Antalya Eski Sanayi bölgesinde bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen patlama ile ilgili hastaneye gitmeyen ve yüzünün sol tarafı cam kırıklarıyla kesilmiş Ali Güneş'in haricinde Halil Atcan ve Yunus Kavuncu Antalya Araştırma Eğitim Hastanesi'nde, Mehmet Olcay ve Ümit Beşiri Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, Ahmet Olcay ve Muhammet Coşkun ile Mustafa Aslan adlı kişiler de Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Patlamada yaralanan ancak hastaneye ambulansı doldurmamak için gitmeyen Ali Güneş isimli kazazede, "Pek fazla bir şey hatırlamıyorum. Ortalık bir anda toz-duman bulutuyla doldu. Cam kırkları yüzüme geldi. Ben o arada büfeden sigara alıyordum. Olay sonrası manzara berbattı. Hastaneye götürdüler" dedi. Sanayi Sitesi'nde dükkanı bulunan ve dumana doğru koşarak geldiğini belirten bir görgü tanığı ise, "Yaralılardan birisi Mehmet Olcay yerde yatıyordu. Bir tanesinin ayağını çorapları tutuyordu" diye konuştu. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Tombul ise patlamanın iş kazası olduğunu ve kaynak atölyesinden çıktığı anlaşıldığını belirterek "Hastaneye intikal eden 7 kişi var. İkisinin durumu ise ciddi" ifadesini kullandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler