HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Araçta sıkışan kadına şemsiyeli koruma

Çorlu'da feci kaza! Araçta sıkışan kadını sağlık ekipleri gelene kadar vatandaşlar böyle korudu. Edirne'den İstanbul yönüne doğru gitmekte olan araç TEM Otoyolu'nun Çorlu kesiminde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Sürücü ve araçta bulunan bir kişi ağır yaralandı. Vatandaşlar araçta sıkışan kadını ekipler gelene kadar yağmurdan şemsiye ile korudu.

Araçta sıkışan kadına şemsiyeli koruma

Çorlu’da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil takla atarak yol kenarına savruldu. Kazada yaralanan ve otomobilde sıkışan kadının yağan yağmurdan etkilenmemesi için şemsiye ile tedbir alındı.

KONTROLDEN ÇIKARAK TAKLA ATTI

Kaza TEM Otoyolu'nun Çorlu kesiminde meydana geldi. Edirne yönünden İstanbul yönüne doğru gitmekte olan Erkan Ergün (48) idaresindeki 39 EE 317 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil sürücüsü Erkan Ergün ile yolcu olarak bulunan Ayşe Atlı (47) yaralandı.

ŞEMSİYE İLE KORUDULAR

Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken araçta sıkışarak mahsur kalan yolcu kaza kırım ekipleri bölgeye gelene kadar vatandaşlar tarafından şemsiye ile koruma altına alındı.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Ulaş Jandarma Komutanlığı ekipleri ile polis ekipleri de kaza yerine gelerek inceleme yaptı. Her iki yaralı da Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (İHA)


En Çok Aranan Haberler