HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arınç’ın elini öptüğü hayırsever iş adamı öldü

Bursa’da eğitime verdiği destekler nedeniyle Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından yaptırdığı okulun açılış töreninde eli öpülen hayırsever iş adamı Rafet Kahraman (83) yaşamını yitirdi.

Arınç’ın elini öptüğü hayırsever iş adamı öldü

BURSA, (DHA)- Bulgaristan’dan Türkiye’ye 1951 yılında anne, baba ve üç kardeşi ile birlikte göç eden ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Bursalı işadamı Rafet Kahraman, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bursa’da 2000 yılından itibaren eğitime ve sağılığa verdiği destekler ile tanınan Kahraman, Türkiye'de ve Balkanlar'da dini tesisler de yaptırdı. Kahraman, son olarak 2013 yılında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılımıyla, Nilüfer Rafet Kahraman Lisesi Eğitim Kompleksi’ni açtı. Burada Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, verdiği destekler nedeniyle Kahraman’ın elini öptü.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman'ın babası hayırsever işadamı Rafet Kahraman, ikindi namazına müteakiben Emir Sultan Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Emir Sultan Mezarlığı’na defnedilecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler