HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşını arayıp helallik istedikten sonra kendini astı

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde çiftçilik yapan 55 yaşındaki Esat Hatipoğlu, arkadaşı Dursun Kınacı'yı telefonla arayıp helallik istedikten sonra kendini sera demirine astı.

Arkadaşını arayıp helallik istedikten sonra kendini astı

Kınacı seraya koştu, ipi kesmesine rağmen Hatipoğlu’nu kurtaramadı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında, Orhangazi’ye bağlı Gürle Mahallesi yakınlarındaki zeytinlikte meydana geldi. İddiaya göre, birsüredir maddi sıkıntı yaşayanEsat Hatipoğlu, arkadaşlarını arayarak helallik istedi ve intihar edeceğini söyledi.

Esat Hatipoğlu’nun aradığı arkadaşlarından birisi olan Dursun Kınacı, Esat Hatipoğlu’nun sebze ve meyve ekimi yaptığı araziye gitti. Arazi içinde bulunan seranın tavan demirine asılı halde gördüğü arkadaşını yerde bulduğu bıçakla ipi keserek yere indirdikten sonra durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Orhangazi 112 Acil Servis ekipleri Esat Hatipoğlu’nunyaşamını yitirdiğini belirledi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, evli ve 3 çocuk babası Esat Hatipoğlu’nun cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İntihar eden Esat Hatipoğlu’nun telefonla aradığı arkadaşı Dursun Kınacı, "Telefon açıp helallik istedikten sonra hızla seraya koştum. Kendisini seranın tavanındaki demire asmıştı. Hemen tavandaki demiri yamultarak ayağının yere basmasını sağladım. Yerde bulduğum bir bıçakla ipi kestim ve hemen sağlık ekiplerini aradım. Ancak kurtaramadık" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler