HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşını bıçakla öldürdü

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi Yeniçiftlik Mahallesi’nde kamp bekçisi 65 yaşındaki Hasan Demirkıran, arkadaşı Fuat Balkan tarafından, para tartışmasında bıçaklanarak öldürüldü.

Arkadaşını bıçakla öldürdü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi Yeniçiftlik Mahallesi'nde kamp bekçisi olan 65 yaşındaki Hasan Demirkıran, alkol almak için yanına gelen Fuat Balkan tarafından aralarında çıkan para tartışması sonucu bıçakla öldürüldü. Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Balkan ve yanındaki arkadaşı Gülşen Aktoprak yakalanırken, kanlı gömlek çamaşır makinesinde, bıçak ise sakladıkları ayakkabı dolabında bulundu.

Olay, dün gece Yeniçiftlik Mahallesi'ndeki kamp alanında meydana geldi. Kampta bekçi olan Hasan Demirkıran'ın yanında arkadaşları olan Fuat Balkan ile Gülşen Aktoprak geldi. Bir süre 3 arkadaş alkol aldı. Daha sonra Fuat Balkan, sigara almak için Hasan Demirkıran'dan para istedi. Aralarında çıkan tartışma sonucu Fuat Balkan barakanın mutfağından aldığı bıçakla Hasan Demirkıran'ı karnından bıçakladı. Barakanın kapısını kilitleyen Fuat Balkan ve Gülşen Aktoprak oradan çıkarak 1 kilometre ilerideki evlerine gidip saklandı.

Gece yarısından sonra Hasan Demirkıran'ın 2 arkadaşı bekçi barakasına gelip kapının kilitli olduğundan şüphelenerek jandarma ekiplerine haber verdi. Savcılık talimatıyla kapı kilidi kırılan barakanın içerisinde Hasan Demirkıran ölü olarak bulundu. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Hasan Demirkıran'ın cesedi otopsi için Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

EVİNDE YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri en son Fuat Balkan ve Gülşen Aktoprak'ın eve geldiğini belirledi. Olay yerine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta olan Cihan 2 sitesindeki evinde yakalanan Fuat Balkan ve Gülşen Aktoprak gözaltına alındı. Evde yapılan incelmede Fuat Balkan'ın kanlı gömleği çamaşır makinesinde, diğer eşyaları ise parçalanmış olarak çöp konteynırında bulundu. Olayda kullandığı öne sürülen bıçak ise evin ayakkabı dolabında ele geçirildi.

İTİRAF ETTİ

İlk ifadesinde suçunu itiraf eden işsiz ve 55 yaşındaki Fuat Balkan, arkadaşı olan Hasan Demirkıran ile aralarında para yüzünden tartışma çıktığını ve kavga sırasında bıçakladığını söyledi. Yeniçiftlik Jandarma Karakolu'na getirilen Balkan, "Birlikte alkol aldık. Daha sonra sigara almak için ondan para istedim. Parası olmadığını söyleyince aramızda tartışma çıktı. Kavga sırasında bende mutfaktan aldığı bıçakla öldürdüm” dedi.

Gözaltına alınan diğer şüpheli 52 yaşındaki Gülşen Aktoprak da ifadesinde para yüzünden Fuat Balkan ile Hasan Demirkıran arasında tartışma çıktığını ifade ederek, "Birlikte alkol aldık. Daha sonra Fuat, Hasan'dan para istedi. Aralarında tartışma çıktı. Fuat, Hasan'ı bıçakladı. Korktuk evi kilitleyip oradan kaçtık” şeklinde ifade verdi.

Acı haberi alarak hastaneye gelen Hasan Demirkıran'ın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler