HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşını bıçakladı cesedi 5 saat dolaştırdı

Bursa'da bir emlakçı tartıştığı eski polis arkadaşını karnından ve göğsünden bıçakla ağır yaraladı.

Arkadaşını bıçakladı cesedi 5 saat dolaştırdı

Öfkeli adam, 5 saat boyunca otomobille dolaştırdığı eski polisi öldükten sonra ormana atıp hiçbir şey olmamış gibi evine gitti.

Edinilen bilgiye göre bir soruşturma gereği açığa alınan eski polis memuru Fethi Doğan (47), emlakçılık yapan Yusuf G.'den bir arsa satın aldı. Arsa satışından dolayı zarar ettiğini öne süren Doğan, 51 yaşındaki Yusuf G. ile perşembe günü Nilüfer ilçesine bağlı Balabancık köyünde buluştu. Burada çıkan tartışma sırasında iddiaya göre eski polis, emlakçı Yusuf G.'ye bıçak çekti. Bıçağı alan Yusuf G. eski polisi karnından ve göğsünden ağır yaraladı. Kan kaybeden şahsı aracına alıp 5 saat boyunca dolaştıran Yusuf G., ölmesini beklediği şahsı merkez Osmangazi ilçesi Avdancık köyü yolu üzerindeki ormanlık alana getirdi. Şahıs, Doğan'ı öldükten sonra araçtan atarken, yakınlarda montu ve bıçağı ateşe verip evine gitti.

Eski polisin yakınları kayıp başvurusunda bulununca cinayet masası dedektifleri son olarak birlikte olduğu emlakçıyı sorguladı. İlk önce suçunu kabul etmeyen Yusuf G., bu sabah saatlerinde polise giderek olayı anlattı.

Avdancık köyündeki ormanlık alana attığı cesedin yerini gösteren Yusuf G., olayı tüm detayıyla ekiplere anlattı. Cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra emekli polisin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, polis olayın yaşandığı Balabancık ve cesedin bulunduğu Avdancık'ta geniş çaplı araştırma yaptı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. (İHA)


En Çok Aranan Haberler