HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşının eşi ile kaçan imam için karar çıktı

Bursa’nın İznik ilçesinde Elbeyli Köyü’nde imamlık yaparken arkadaşının eşi 2 çocuk annesi F.Ş. ile kaçan 43 yaşındaki Mustafa T., hakkında Diyanet işleri Başkanlığı Teftiş Kurulu’nca soruşturma başlatılmıştı. Mustafa T., Diyanet İşleri Başkanlığı’nca meslekten ihraç edildi. Olayın duyulması ardından eşi ve iki çocuğu ile Bursa’dan ayrılan Mustafa T.’nin, kaçırıp dini nikah ile birlikte yaşadığı öne sürülen F.Ş.’yi ise genç kadının akrabalarına bıraktığı ifade edildi.

Arkadaşının eşi ile kaçan imam için karar çıktı

İznik İlçesi’nde 2 çocuk babası imam Mustafa T. iddiaya göre geçen Eylül ayında arkadaşı M.Ş.’nin eşi F.Ş.’yi kaçırdı. Bunu öğrenen 2 çocuk babası M.Ş., Aile Mahkemesi’ne açtığı dava sonucu eşinden boşanırken Mustafa T. hakkında Diyanet işleri Başkanlığı Teftiş Kurulu’nca soruşturma başlatıldı.

Bursa’ya gelen ve incelemelerde bulunan müfettişlerin raporu sonucu Mustafa T. meslekten ihraç edildi.Olayın duyulması ardından eşi ve iki çocuğu ile Bursa’dan ayrılan Mustafa T.’nin, kaçırıp dini nikah ile birlikte yaşadığı öne sürülen F.Ş.’yi ise genç kadının akrabalarına bıraktığı ifade edildi.


En Çok Aranan Haberler