HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asabi anne dehşet saçtı

Malatya’da bir kadın erkek arkadaşı olduğu gerekçesiyle kızını ve kızın erkek arkadaşını ekmek bıçağı ile yaralandı.

Olay, merkez Özalper Mahallesi Yeni Devlet Hastanesi’nin karşı tarafından çevreyolu üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, kızı H.B.’nin (19) erkek arkadaşı olduğu gerekçesiyle anne H.B, kızını hastaneye götürmek istedi. Yolda kızının erkek arkadaşı K.Ş. ile karşılaşan anne H.B, önce elindeki ekmek bıçağı ile kızının erkek arkadaşına saldırdı, ardından ise defalarca kızını bıçakla saldırdı.

Genç kız, çevredeki vatandaşlar tarafından Malatya Devlet Hastanesi’ne götürülürken erkek arkadaşı K.Ş. ise mahalle arasında gizlendiği bir evde polis ekiplerince alınarak hastaneye götürüldü.

Elinde ekmek bıçağı ile sağa sola koşuşturarak kızını erkek arkadaşını arayan H.B, polislere ve çevredeki vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kadının oğlu ise, yoldan geçen minibüslere saldırarak kaçan K.Ş.’yi aradı. Kadının diğer kızlarının da olay yerinde olduğu görüldü.

Polislere elindeki ekmek bıçağı ile zor anlar yaşatan kadın, bir süre sonra polis ekiplerince oğlu ile birlikte gözaltına alındı. Ancak oğlu serbest kalırken, kadın gözaltında tutuldu.

Annesini bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralanan H.B.’nin ise ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.,

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler