HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşırı hızla çarptığı beton bariyeri parçaladı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aşırı hızlı olduğu iddia edilen araç beton bariyere çarparak bariyeri ikiye böldü. Kazada araçta bulunan herkes hafif şekilde yaralandı.

Aşırı hızla çarptığı beton bariyeri parçaladı

Kaza D-100 Karayolu Alikahya Köprülü Kavşağı inşaatı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Sinop'tan gelerek İstanbul'a gittiği iddia edilen 57 DN 036 plakalı Mehmet M. idaresindeki araç çalışma nedeniyle bölünen yolda virajı alamayarak beton bariyere çarptı. Kazada aracın çarptığı beton bariyer ikiye bölünürken, aracın içerisindeki 4'ü çocuk 6 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Aracın içerisindeki çocuklar A. Ö.(10), A. Ö.(4), Z. Ö.(1) ve A. Ö.(7)ile çocukların annesi Emine Ö. ve sürücü Mehmet M. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile tedbir amaçlı olarak çevredeki hastanelere kaldırılırken, araç da çekici marifetiyle yoldan kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler