HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asker eğlencesinde 'yan bakma' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa'da asker uğurlama eğlencesinde yan bakma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Asker eğlencesinde 'yan bakma' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Mert Sokak'ta meydana geldi. Şubat ayında askere gidecek gençler kendi aralarında bir eğlence organize etti. Gece saatlerinde sokakta çiftetelli oynayan ve halay çeken gençler ile yoldan geçen bir grup arasında yan bakma meselesi yüzünden sözlü kavga çıktı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada Y.Z.K. (19), yanındaki bıçakla kavgayı ayırmak isteyen Recep Aslan'ı iki yerinden yaraladı. Daha sonra şüpheli şahıs aynı bıçakla Faruk Özen'i de yaraladı. İhbar üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Recep Aslan ile Faruk Özen hastaneye götürüldü. Yaralılardan Recep Aslan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı kısa bir süre sonra yakaladı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Y.Z.K. tutuklandı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler