HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Askere veda partisi acı bitti

İnegöl'de iddiaya göre arkadaşlarıyla alkol alan asker adayı bir kişi, tuvaletini yapmak için indiği derede azgın sulara kapılarak kayboldu.

BURSA - Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Selman Ç., aynı yaştaki Oğuzalp Ç. ve 15 gün sonra Bilecik’in Söğüt ilçesindeki Jandarma Ulaştırma Eğitim Taburu Komutanlığı'na vatani görevini yapmak üzere gidecek olan Mehmet Ö., ile alkol alıp sohbet etmek için Bedre Deresi kenarına gitti. Araçlarından inerek bir süre sohbet eden gençlerden 20 yaşındaki Mehmet Ö. tuvaletini yapmak için arkadaşlarının yanından ayrılıp dere kenarına indi.

Bu sırada taşa takılan genç, dengesini kaybederek, şiddetli yağmur nedeniyle debisi yükselen dereye düştü. Arkadaşlarının suya düştüğü gören gençler hemen yardıma koştu ancak akıntıya katıldığı tahmin edilen genç gözden kayboldu.

İki genç, derenin akıntısının istikametine doğru koşarak arkadaşlarını bulmaya çalışsalar da arkadaşlarına ulaşamayınca İnegöl Jandarma Komutanlığına giderek durumu bildirdiler. Jandarma ekiplerinin, İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte dere boyunca yaptığı aramalarda gence ulaşılamadı.

Haber verilmesi üzerine Bursa’dan İnegöl’e gelen AFAD ekipleri, dereye girerek genci arama çalışmalarına başladı. Ancak sabahın ilk ışıklarına kadar süren aramalardan bir sonuç alınamadı. Aramalara sabah saatlerinden itibaren Yalova’dan gelen Deniz Polisi kurbağa adamlar ekibi ile AFAT ekipleri tarafından devam edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler