HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aslıhan, annesinin yokluğuna 9 ay dayanabildi

Adana'da özel bir okulda İngilizce öğretmeni olan Muradiye Aslıhan Pek, sosyal medya hesabında 'Annesinin yanında' paylaşımını yaptıktan sonra, 4'üncü kattaki evlerinin penceresinden atladı

Aslıhan, annesinin yokluğuna 9 ay dayanabildi

Genç kızın cenazesi, 9 ay önce kalp yetmezliğinden ölen annesi Ayşe Pek'in yanında toprağa verildi.

Merkez Çukurova İlçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde oturan Ayşe Pek, geçen Şubat ayında, kalp yetmezliğinden hayatını kaybetti. Ailenin tek çocuğu olan ve özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yapan Muradiye Aslıhan Pek, annesinin ölümüyle bunalıma girdi. Mali müşavirlik yapan babası Acar Pek ile birlikte yaşamını sürdüren Muradiye Aslıhan Pek, geçen pazar günü akşam odasına girdi. Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında 'Annesinin yanında' paylaşımını yaptıktan sonra kendini oturdukları binanın 4'üncü katındaki evlerinin penceresinden attı. Ağır yaralanan Muradiye Aslıhan Pek, götürüldüğü özel hastanede bu sabah yaşamını kaybetti.

BABASI MEZARI KENDİSİ İÇİN SATIN ALMIŞ

Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından genç kızın cenazesi Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü. Tabutuna annesinin eşarbı ve duvak örtülen Muradiye Aslıhan Pek'in cenazesi 9 ay önce ölen annesinin yanında, babası Acar Pek'in kendisi için satın aldığı mezarda toprağa verildi.

Cenazede yakınları ve öğrencileri gözyaşlarına boğulurken, komşuları Muradiye Aslıhan Pekgenç kızın, annesine çok düşkün olduğunu belirterek, "Annesini kaybettikten sonra sürekli bize 'Annemi hep rüyamda görüyorum, beni yanına çağırıyor. Sesini duyuyorum' diyordu. Polisler inceleme yaparken annesinin fotoğrafını koynunda buldular. Çok yazık oldu" diyerek gözyaşı döktü.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler