HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aspendos'ta travesti dansöz

ANTALYA (İHA) - Side Aspendos Antik Tiyatrosu'nda düzenlenen 'Megahit 2002-1 Akdeniz Şarkı Yarışması' sırasında sahneye çıkan 'Arzu' takma isimli travesti dansöz, transparan giysileri ile dikkat çekti.

Akdeniz Şarkı Yarışması Megahit 2002, Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. 10 ülkeden sanatçıların katıldığı yarışmada birinciliği İsrail, ikinciliği Hırvatistan, üçüncülüğü ise ev sahibi Türkiye kazandı. Türkiye Güzelleri Tuğçe Kazaz, Çağla Kubat ile Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı geceye Devlet Bakanı Tunca Toskay, Antalya Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu ve davetliler katıldı. Devlet protokolünün hazır bulunduğu gecede şarkıların seslendirilmesinin ardından sahneye çıkan travesti dansöz dikkat çekti. İzleyenler dansözlerin arasında tül kostümü ve erotik danslarıyla dikkat çeken kişinin travesti olduğunu anladıklarında şaşkına döndü.

Kültür Bakanlığı Aspendos Antik Tiyatrosu yarışma için bedelsiz olarak tahsis edilirken, sahneye çıkan 10 dansözün paralarının T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu'ndan alınan yardım ile ödendiği belirlendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler