HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

At arabasına bağlamak için yarış atı çaldılar

Hurda toplamada kullandıkları at arabasına bağlamak için her birinin değeri yaklaşık 100 bin TL olan 2 İngiliz yarış atını çaldıkları iddiasıyla 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

At arabasına bağlamak için yarış atı çaldılar

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde, hurda toplamada kullandıkları at arabasına koşmak için her birinin değeri yaklaşık 100 bin TL olan 2 İngiliz yarış atını çaldıkları iddiasıyla 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Jandarma gözetiminde kamyonete yüklenen atlar hara yetkililerine teslim edildi.

Kocaeli'nde yarış atı yetiştiriciliğiyle ünlü Ketenciler Köyü’ndeki bir haradan iki gün önce her biri yaklaşık 100 bin TL değerinde olan iki İngiliz yarış atı çalındı. Hara sahiplerinin jandarmaya haber vermesiyle bölgedeki mobese kayıtları incelenerek çalınan yarış atlarının İzmit Tavşantepe Mahallesi'ne götürüldüğünü tespit etti.

Kartepe İ0lçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışmaları sonucu iki İngiliz atını çaldıkları iddiasıyla Levent S., Gökhan P., ve Metin Ş. yakalandı. İfadelerinde atları hurda toplama işinde kullandıkları arabalara koşmak amacıyla çaldıklarını söyleyen şüphelilere ait ağılda bulunan 2 at, jandarma gözetiminde alınarak kamyonete bindirilip hara yetkililerine teslim edildi. Adliyeye sevkedilen 3 kişi,mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler