HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ataköy'de yangın: 3 yaralı

İSTANBUL (İHA) - Ataköy'de elektriklerin kesilmesi üzerine yakılmak istenen gaz lambası alev alınca evde yangın çıktı. Bakırköy Belediyesi Eski Sağlık İşleri Müdürü Şemsettin Hatipoğlu'nun oturduğu öğrenilen evde meydana gelen yangında daire kısa sürede duman altında kaldı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Ataköy 9. Kısım'da meydana geldi. Çıkan yangın sonucu Emir Hatipoğlu ve arkadaşı Harun Tuzlu site sakinleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Dışarı çıkarılan Ayşegül Hatipoğlu ise, olay yerine yaklaşık 20 dakika sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ambulans bekleyen Ayşegül Hatipoğlu'na ilk müdahaleyi sitede oturan doktor ve hemşireler yaptı. Yangının ardından olay yerine gelen bomba uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri dairede araştırma başlattı.

Yangın nedeniyle evde bulunan müzikseti ve televizyonun kullanılmaz hale geldiği öğrenildi. Bakırköy Belediyesi eski Sağlık Müdürü Dr. Şemsettin Hatipoğlu'nun evinde çıkan yangınla ilgili olarak site sakinleri, "Önce elektrik kesildi. Bir süre sonra da elektrikler gelince yangın çıktı" dedi.

Memleketi Hatay'da olduğu öğrenilen Dr. Şemsettin Hatipoğlu'nun Sosyal Hizmetler Kurumu'nda çalışan eşi Ayşegül Hatipoğlu'nun evde bulunan gaz lambasını yakmak istediği sırada yangın çıktığı ve çıkan yangınla mutfağa kaçtığı öğrenildi.

Yangın olay yerine gelen itfaiye tarafından söndürülürken, dumandan etkilenen Ayşegül Hatipoğlu, Emir Hatipoğlu (13) ve Harun Tuzlu kaldırıldıkları Bakırköy Dr. Sadi Konuk ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler