HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ataşehir'de cinayet

Ataşehir'de Cesim Mihyaz (28) asker eğlencesinde henüz kimliği öğrenilemeyen tartıştığı kişi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Ataşehir'de cinayet

Olay saat 22.30 sıralarında Ataşehir Kayışdağı Mahallesi Yavuz Bey Sokak'ta meydana geldi. Bir asker eğlencesinde Cesim Mihyaz ile kimliği henüz öğrenilemeyen başka bir kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında Mihyaz, tartıştığı kişi tarafından pompalı tüfekle yakın mesafeden ateş edilerek sokak ortasında vuruldu. Silah sesine olay yerine gelen Mihyaz'ın yakınları yarlıyı Ataşehir'de özel biz hastaneye götürdü. Yaralıya burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mihyaz, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralanan Mihyaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis olayın ardından bir çok adrese baskın yaptı. Baskın yapılan evlerin birinde bir adet pompalı tüfek bir miktar da sahte para ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Mihyaz'ın ölüm haberini alan yakınları hastanede sinir krizi geçirirken, polis zor sakinleştirildi. Ayrıca hastaneye çevik kuvvet polisi sevk edildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

En Çok Aranan Haberler