HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atatürk Havalimanı'na saldıran canlı bombalardan birinin kimliği belli oldu!

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan eşzamanlı saldırı eylemini gerçekleştirenlerden birinin kimliği ortaya çıktı. 3 canlı bombanın en net görüntüsü de ele geçirildi...

IŞİD’in gaddar ve kanlı yüzünü Atatürk Havalimanı’nda gösteren 3 canlı bombanın en net görüntüsüne, ulaşıldı. Brüksel’deki havalimanı saldırısını kopyalayan 3 canlı bomba, Fatih’in Horhor semtinde 32 gün önce kiraladıkları adreste, canlı bomba yeleği ve uzun namlulu kısa dipçikli Kalaşnikof silahları kuşanıp montlarıyla kamufle etti.

**

İŞTE 3 CANLI BOMBANIN YAN YANA EN NET GÖRÜNTÜSÜ**

İkisinde sırt çantası, birinde el çantası vardı. 2 terörist yolcu gibi görünmek için sırt çantası ve el çantalarını da yanlarına aldı. İkisinin başında şapka vardı. 20.35 gibi bir taksiye binip havalimanına gittiler. Taksiden indikten hemen sonra bir arada görülen 3 terörist, bütün dünyayı sarsan kanlı saldırıyı gerçekleştirdi.

CANLI BOMBALARDAN BİRİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Atatürk Havalimanı’nı kana bulayan teröristlerden birinin kimliği belli oldu. Canlı bombalı terör eylemini gerçekleştiren teröristlerden birinin Rus uyruklu Çeçenistanlı Osman Vadinov olduğu ortaya çıktı. Teröristin, IŞİD terör örgütünün başkenti olarak değerlendirilen Rakka üzerinden Türkiye’ye giriş yaptığı öğrenildi.

HEDEF RUS ŞİRKET MİYDİ?

3 teröristen 1’inin terminal dışında sıcak havada mont giydiği için polis tarafından şüphe üzerine takip edildiği, bu teröristin polis memuru A.B.’yi ağır yaraladığı ortaya çıktı.

Elindeki Kalaşnikof’la ateş etmeye başlayan gidiş katındaki terörist, Rus milli havayolu şirketi Aeroflot’un bilet satış ofisinin ve check-in işlemlerinin yapıldığı “H” check- in adasının önüne kadar ateş ederek gitti. Pasaport polisi Y.D., teröristi takip ederek ateş etmeye başladı.

Bilet satış ofislerinin bulunduğu yere 1 adet el bombası fırlatan terörist, çatışma sonunda polis memuru tarafından vurulup yere düştü. Daha kalabalık alana ulaşamadan vurulan terörist, yerde bir süre çırpındı.

Teröristin başına giden polis memuru D., saldırganın üzerindeki bomba düzeneğini görünce kaçmaya başladı. Birkaç saniye sonra da terörist kendisini patlattı. Teröristin hedefinin Rus şirketi olabileceği belirtildi. Rus havayolu şirketinin 01.55’teki İstanbul-Moskova seferini yapacak olan uçağı, biniş işlemlerine saat 24.00’te başlayacağı için biniş bankosu kapalıydı.

Bu arada Türk Hava Yolları’nın 23.55’te kalkacak olan İstanbul- Tel Aviv uçağının yolcularından da başka bir biniş bankosunda check-in işlemleri yapanların olduğu öğrenildi. (haberturk)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler