HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun yakın koruması kadın polis ile eşi ölü bulundu

Aydın'ın CHP'li belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yakın korumalığını yapan polis memuru ve eşi ölü bulundu

Aydın'ın CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yakın korumalığını yapan polis memuru Hatice Alper Kavalcı (38) ile emekli öğretmen olan eşi Cevdet Kavalcı (65) evlerinde tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu.

Polis, intihar ihtimali üzerinde duruyor. Geçen 3 Ağustos’ta Didim’de tanışıp her ikisi de ikinci evliliğini yapan çiften Hatice Alper Kavalcı’nın bir oğlu, Cevdet Kavalcı’nın ise iki kız ve iki torunun olduğu öğrenildi.

Olayın, Kavalcı çiftine iki gündür ulaşamayan yakınlarının polise haber vermesi üzerine ortaya çıktığı ve olayda kullanılan silahın Hatice Alper Kavalcı'nın beylik silahı olduğu öğrenildi.

Kavalcı, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevliyken bir süre önce Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tayin edilip, ardından da Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun koruması olarak görevlendirilmişti.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: "BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM"

Aydın büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise olayı haber alınca şaşırdığını belirtip, "Kendisi yaklaşık 3 aydır korumalığımı yapıyordu. Ölümü nedeniyle büyük üzüntü duydum. Kendisiyle çalıştığımız süre içinde hiçbir sıkıntı yaşamadım" dedi.

Aydın Emniyet Müdürlüğü ve Belediyesi'nde büyük üzüntü yaratan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KAVALCI ÇİFTİNDEN GERİYE GÖNDERDİKLERİ BU MESAJ KALDI - VİDEO

"SAÇINI NEDEN KIZILA BOYATTIN"

Kavalcı çiftinin sık sık kıskançlık nedeniyle kavga ettiklerini belirten komşularının polise verdikleri bilgide "Cumartesi günü Hatice Kavalcı kuaföre gidip saçını kızıla boyattı. Bu nedenle tartışığı eşi saçını kesmek istemiş. Saat 20.00 sıralarında evden silah sesi geldiğini duyduk. Ancak, kadının polis olduğunu bildiğimiz için kazayla olduğunu düşünüp, polisi aramadık" dedikleri öğrenildi.

Öte yandan evde yapılan incelemede olayın öncesinde Hatice Kavalcı kahve içerken, Cevdet Kavalcı'nın alkol aldığı belirlendi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Kavalcı çiftinin cesetleri Aydın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler