HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aydın’da bomba paniği

Aydın'ın Efeler ilçesinde emniyet müdürlüğü yakınından gelen gürültü polisi alarma geçirdi. Emniyet tedbirlerinin artırıldığı kentte, polisten kaçamaya çalışan bir şüpheli gözaltına alındı.

Olay, bu akşam saat 22.15 sıralarında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü B Hizmet Binası yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; emniyet müdürlüğü binasının karşısında bulunan Orta Mahalle Egemenlik Bulvarı üzerinde şiddetli bir gürültü duyan polis ekipleri, alarma geçti. İlk başta bomba patlaması olduğu sanılan gürültünün geldiği noktaya çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine ilk gelen polis ekipleri kendilerini görünce kaçmaya çalışan 2 şüpheliyi kovalamaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucu daha önceden hırsızlıktan sabıkası olduğu tespit edilen Ö.Ç. isimli şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bir süre kovalanan ve hırsızlıktan sabıkasının olduğu ifade edilen O.Ş. ise, park halindeki bir araca binerek izini kaybettirdi.

PATLAMA İZİNE RASTLANAMADI

Polis ekipleri, gürültünün duyulduğu Egemenlik Bulvarı'nı trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ve bomba imha uzmanlarının bölgede yaptığı incelemelerde herhangi bir patlama veya patlayıcı izine rastlanamadı. Olay yerine getirilen şüpheli Ö.Ç'ye tatbikat yaptıran polis ekipleri, çevre bina ve sokaklarda delil aradı. Ö.Ç. daha sonra sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Efeler kent merkezi ve kamu binalarının çevresinde güvenlik önlemlerini artıran polis ekipleri, uygulama noktalarında şüpheli araç ve şahıslar üzerine çalışma yaptı. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler