HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aydın’da trafik kazası: 4 ölü

Aydın’da dün gece meydana gelen trafik kazasında 4 genç feci şekilde hayatını kaybetti.

Aydın’da trafik kazası: 4 ölü

AYDIN (İHA) - Askerden izine gelen arkadaşları ile hasret gidermek için gezmeye çıkan ve aynı kaderi paylaşan gençlerin mutluluğu hatıra fotoğraflarında kaldı.

Edinilen bilgiye göre Aydın’da eczacı kalfalığı yapan Mustafa Sarı (22) br süre önce vatani görevini yapmak üzere arkadaşlarından ayrıldı. Geçen hafta asker ocağından izine gelen Mustafa Sarı’yı özleyen arkadaşları Yusuf Baram Bali, Oğuz Düştegör, ve Volkan Yıldız dün gece gezmek ve birlikte eğlenmek için Aydın’dan Kuşadası’na gitmek üzere yola çıktılar. Yusuf Bayram Bali yönetimindeki 09 DY 287 plakalı otomobil Germencik Otoban girişi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek refüj levhasına çarptıktan sonra kontrolden çıkıp takla attı.

Kazada otomobil sürücüsü Yusuf Bayram Bali ile birlikte Oğuz Düştegör, Volkan Yıldız ve askerden izine gelen Mustafa Sarı olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

Yaşları 20 ile 25 arasında değişen gençlerin ölümü üzüntüye neden olurken Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

[Aydın'da trafik kazası: 4 ölü!](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Aydın'da trafik kazası: 4 ölü!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler