HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aynı yerde bir saat içinde 4 kaza:1 ölü

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde aynı noktada bir saat arayla meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında, 3 aylık bir bebek öldü, 6 kişi yaralandı.

Aynı yerde bir saat içinde 4 kaza:1 ölü

KARABÜK (A.A) - Edinilen bilgiye göre, Bartın'dan Karabük yönüne gelen Talip Çetinkale yönetimindeki 67 TV 143 plakalı otomobil, Safranbolu Kirkille mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada, sürücü ile yanında bulunan Ali Özdemir yaralandı.

Bu kazanın hemen ardından yine aynı istikamette giden Cengiz Esmen yönetimindeki 34 ES 2596 plakalı otomobil de şarampole devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

Üçüncü kazada aynı noktada yaklaşık 10 dakika sonra gerçekleşti. Bilal Hazar yönetimindeki 06 DF 5859 plakalı otomobil de şarampole devrildi. Bu kazada da sürücü yaralandı.

Dördüncü kaza ise aynı noktada yaklaşık 1 saat sonra meydana geldi. Yine aynı yönde giden Ayça Kayıkçı yönetimindeki 78 AJ 160 plakalı cip, aynı noktada kontrolünü kaybederek orta refüje devrildi. Kazada, Kayıkcı'nın 3 aylık kızı Bade olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Ayça Kayıkçı ile babası Zeki Utkan yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansları ile Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bebeğin cesedi ise Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazaların yola dökülen mıcır nedeniyle yaşandığı öne sürüldü.

Olay yerine gelen Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'da kazalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Kazaların ardından trafik ekiplerinin yolda önlem aldığı görüldü.

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler