HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayrıldığı karısını öldürüp intihar etti

Hatay'ın Payas İlçesi'nde 45 yaşındaki Nedim Ünal, bir süre önce ayrıldığı eşi 46 yaşındaki Serap Ünal'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Ünal'ın cinayetten saatler önce Facebook'taki 'Kefenimi giydim hazırım' paylaşımı dikkat çekti.

Bir fırında çalışan Nedim Ünal, saat 14.00 sıralarında Atatürk Caddesi'nde boşanmak için ayrıldıkları eşi Serap Ünal'la karşılaştı. Konuşmak istediğini belirten Nedim Ünal'a 2 çocuk annesi kadın olumsuz yanıt verince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Nedim Ünal yanında getirdiği pompalı tüfekle Serap Ünal'a ateş etti. Ünal daha sonra aynı tüfekle intihar etti.

İhbar üzerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Nedim ve Serap Ünal'ın öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler Dörtyol Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

"EVİM DE YOK CENAZEYİ NEREDEN KALDIRACAKLAR?"

Nedim Ünal'ın olaydan saatler önce Facebook'ta paylaştığı fotoğraf ve yazılar dikkat çekti. 27 Ekim'de Serap Ünal'ın fotoğrafını "Ne olursun düşün çocuklar için Allah aşkına" diye paylaşan Nedim Ünal, kendi fotoğrafını saat 10.57'de "Kefenimi giydim hazırım", 1 dakika sonra da "Tüm sevenlere elveda" diyorum notuyla paylaştığı belirlendi. Kızı Döne'nin mezarının fotoğrafını da 'Bekle geliyorum' yazarak paylaşan Nedim Ünal'ın son paylaşımı ise, "Evimde yok cenazeyi nereden kaldıracaklar" yazarak kız kardeşiyle birlikte çektirdiği fotoğraf oldu.

YAKIN DÖNEMDEKİ KADIN CİNAYETLERİ:


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler