HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayşe öğretmeni öldüren şizofren oğlu tutuklandı

Evde uyuyan, emekli öğretmen annesi, 61 yaşındaki Ayşe Baysal'ı başına geçirdiği poşetle boğarak öldüren 37 yaşındaki Serkan Göndermez tutuklandı. Annesi ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ayşe öğretmeni öldüren şizofren oğlu tutuklandı

MUĞLA, (DHA) - Babası ile birlikte yaşayan şizofreni hastası Erkan Göndermez, geçen hafta Menteşe İlçesi Gülağzı Mahallesi'nde oturan annesini ziyarete geldi. Bir haftadan bu yana geçici olarak annesiyle kalan Göndermek, dün saat 02.00 sıralarında işçi emeklisi babası 64 yaşındaki Mehmet Göndermez'i cep telefonundan ararken, anlatacağı önemli şeyler olduğunu belirterek Ula Göleti'nde buluşmak istediğini söyledi. Göndermek, gece yarısı gölette buluştuğu babası ile bir süre bira içtikten sonra annesini başına poşet geçirip, onu boğarak öldürdüğünü anlattı. Oğlunun anlattıkları karşısında şoke olan Göndermez, sabaha karşı, 15 yıl önce boşandığı eşinin evine gittiğinde yerde onu hareketsiz halde bulup, durumu jandarma ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri Baysal'ın öldüğünü belirledi. Baysal'ın cesedi, jandarma ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma, babası ile eve dönen ve aldığı alkolün etkisiyle yatağında sızan S.erkan Göndermez'i gözaltına aldı. 1.60 promil alkollü olduğu belirlenen Göndermez'in kendisine geldikten sonra jandarmaya, "Olay günü marketten bira alıp, evde içmeye başladım. Annem, 'Tedavi görüyorsun, kendine yazık etme' diyerek uyardı. Aldırış etmedim. Bunun üzerine söylenip, camla kaplı balkondaki sedire uzanıp, uyudu. Bir süre sonra ben de odada uyudum. Rüyamda, annemi öldürmemi söylediler. Ben de görevimi yapıp, mutfaktan aldığım poşeti başına geçirip, boğarak öldürdüm" dediği öne sürüldü.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Ayşe Baysal'ın cenazesi ise Kurşunlu Camii'nde kılınan namazn ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler