HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayvalık cezaevinde şüpheli ölüm

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde önceki gün işlediği bir suç nedeniyle ilçedeki Kapalı Cezaevinde yatan bir mahkumun ölüm haberiyle sarsıldı.

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde önceki gün işlediği bir suç nedeniyle ilçedeki Kapalı Cezaevinde yatan bir mahkumun ölüm haberiyle sarsıldı.

Önceki gün saat 13.00 civarında Ayvalık Kapalı Cezaevinde işlediği bir suçun bedelini öderken, aniden rahatsızlandığı iddia edilen Aytekin Karagöz adlı 39 yaşındaki 2 çocuk babası mahkumun kalp krizi nedeniyle öldüğü ileri sürülürken, mahkumun ölümünü şüpheli bulduğu ileri sürülen savcı, cenazeyi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Edinilen bilgiye göre, cezasının bitmesine 35 gün kala, önceki gün öğle yemeğinin ardından aniden fenalaşan Aytekin Karagöz’e ilk müdahaleyi Cezaevinin sağlık ekibi yaptı. Ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Karagöz’ün kalp krizinden hayatını kaybettiği belirtildi. Cezaevine gelen olay yeri inceleme ekipleri ve savcının araştırmalarının ardından mahkûm Aytekin Karagöz’ün cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ayvalık’ın merkez mahallelerinden Hamdibey’de ikamet eden ve kalp krizinden hayatını kaybettiği belirtilen ve cezaevine girmeden önce hamallık yaparak ailesinin nafakasını çıkarmaya çalışan mahkumun ailesi ve yakınları acı haberi duyunca büyük bir şok yaşadığı gözlendi.

AİLE ŞAŞKIN VE ÜZGÜNDÜ

Cezaevinde hayatını kaybeden Aytekin Karagöz’ün eşi Bircan Karagöz sinir krizleri geçirirken, ağabeyi Hüseyin Karagöz ise şaşkındı. Kardeşinin bir ay kalan cezası nedeniyle çoluk çocuğunun kavuşmasını beklerken, ölüm haberini aldıklarını belirten Hüseyin Karagöz, “Kardeşimin bildiğim kadarıyla herhangi bir rahatsızlığı yoktu. Bugün aniden fenalaşıp, cezaevinde hayatını kaybetmiş. Acımız çok büyük” diye konuştu.

Çevresinde sevilen bir sima olduğu belirtilen Aytekin Karagöz’ün ani ölüm nedeninin otopsi sonrasında netlik kazacağı belirtildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler