HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayvalık’ta arabanın içinde silahla intihar etti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir genç aracının içerisinde glock marka bir silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Ayvalık’ta arabanın içinde silahla intihar etti

Alınan bilgiye göre; Ayvalık'ın Küçükköy Mahallesi sınırları içinde bulunan Muratreis koyunda, saat 11.00 sıralarında koyun deniz kıyısında park halindeki 35 CRJ 56 plakalı bir otomobilin direksiyonu başında hareketsiz duran sürücü, Muratreis'de bir otelin inşaatında çalışan işçilerin dikkatini çekti.

Otomobildeki korkunç görüntüler için TIKLAYIN!

İşçilerin aracın yanı başına geldiklerinde ise otomobilin direksiyonundaki sürücünün baş ve omuz kısımlarında yoğun bir kan aktığını gördükten sonra, durumu Küçükköy Jandarma Karakol Komutanlığı yetkililerine haber vermesiyle yapılan ilk incelemede direksiyon başındaki cansız bedenin Manisa'da pazarcılık yapan 29 yaşındaki yeni evli 29 yaşındaki Dinçer Kaya'ya ait olduğu ve elindeki hayalet silah olarak da adlandırılan glock marka tabanca ile intihar ederek yaşamına son verdiği öğrenildi.

Sarımsaklı ikamet eden ettiği öğrenilen Kaya'nın ailesine haber verilmesini ardından hastane morguna gelen Ayvalık'ın Akçapınar Mahallesi'nin sevilen öğretmenlerinden Baba Arif Kaya oğlunun cenazesini teşhis ettikten sonra sinir krizleri geçirdi. Dinçer Kaya'nın cenazesi savcının yaptığı incelemelerin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler