HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba Altan’dan ‘tabela’ isteği

Konya'da akrabalarının düğününden geri dönerken serinlemek için girdikleri gölette boğulan 3 kişiden biri olan Fatih Altan'ın babası Cemil Altan yaşadıkları korkunç olayı anlattı.

Baba Altan’dan ‘tabela’ isteği

3 kişinin Konya'da Deştiğin Sulama Göleti'nde boğulduğu olayda yaşadıklarını anlatan genç Fatih Altan'ın babası Cemil Altan (43), gölet çevresinde uyarı tabelasının bulunması gerektiğini söyledi.

Acılı baba Cemil Altan, "Konya'ya düğüne gitmiştik. Geri dönüşte Doğanhisar mevkisinde bir gölette yüzmek istedik. Göle girmek için ailece karar verdik ve göle 4 kişi göle girdik. Ben ve 1 kişi sudan çıktık daha sonradan göletten bağırma sesleri yükseldi. Hızlı bir şekilde oraya geri döndük. Kardeşlerim benim oğlumu kurtarmak için kendi canlarını feda ettiler.

Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için 'Girilmez' tabelası olması gerekir. Bizler bu tabelayı görseydik, belki de o gölete girmeyecektir. Bu tür yerlerde uyarı tabelaları bulunmalı. Yine de suç bizim. Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın” şeklinde konuştu.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler