HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba-oğlun yürek dağlayan görüntüsü

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan baba ve oğlu, sağlık ekipleri gelene kadar el ele tutuşarak birbirlerine destek oldu.

Edinilen bilgiye göre, Lozan Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında İpek Özdamar yönetimindeki 48 LP 971 plakalı otomobil ile Tufan Oktay idaresindeki 48 KS 999 plakalı otomobil çarpıştı. Ağaca çarparak durabilen 48 KS 999 plakalı otomobilde bulunan Tufan Oktay (44) ve oğlu Yaşarcan Oktay (14) yaralandı. Kazanın ardından yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar ve cadde üzerindeki eczane çalışanları yaptı. Yaralanan baba ve oğlu, el ele tutuşup birbirlerine destek oldu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Vücutlarında kesik oluşan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayı yara almadan atlatan diğer aracın sürücüsü ise, polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kavşakta meydana gelen kazalara isyan eden vatandaşlar; “Burada yaşanan kazalardan oldukça tedirgin oluyoruz. Ani kazaların yaşandığı bu tehlikeli yolda istediğimiz sadece yavaşlatıcı bir bariyer. Hem okul çocuklarının hem de trafik sürücülerinin can güvenliğinin sadece basit bir önlemle alınabilecekken ve polis kayıtlarında oldukça fazla kaza kaydı bulunan bu yolun trafik lambası ya da yavaşlatıcı setle bir an evvel daha fazla yaralamalı, ölümlü, maddi manevi hasarın yaşanmaması için önlem alınmasını bekliyoruz” dediler.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler