HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağcılar'da kardeşlere bakkalda saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Bağcılar'da, babalarının işlettiği bakkal dükkanında silahlı saldırıya uğrayan 16 yaşındaki İbrahim Malay hayatını kaybederken, 13 yaşındaki kardeşi Furkan Malay yaralandı. Olayı anlatan Malay kardeşlerin yakını Mehmet Malay, "Kim, neden vurdu, bir bilgimiz yok. Para için olacağını sanmıyorum. Çünkü çocuklar direnecek kadar büyük değildi" dedi.

Bağcılar'da kardeşlere bakkalda saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Olay, dün saat 22:00 sıralarında, Demirkapı Mahallesi Bahadır Sokak üzerindeki bakkal dükkanında meydana geldi.

İşyeri sahibi Nimetullah Malay, para bozdurmak için dükkandan ayrıldı. Bu sırada, dükkanda oğulları 16 yaşındaki İbrahim ve 13 yaşındaki Furkan Malay bulunuyordu. Baba Nimetullah Malay'ın dükkanda olmadığı sırada işyerine giren yüzü maskeli, silahlı bir kişi, iki kardeşe ateş ederek olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan kardeşler, çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı.

"PARA İÇİN OLACAĞINI SANMIYORUM"

Ağır yaralanan İbrahim Malay, hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan kardeşi Furkan Malay ise tedavi altına alındı. Olayı anlatan Malay kardeşlerin yakını Mehmet Malay, “Mahalledeydik. Biran silah sesleri duyduk. İşyerine geldiğimizde iki kardeşi de kanlar içinde yerde bulduk. Ambulansı beklemeden hemen ikisini de hastaneye götürdük. Kim, neden vurdu, bir bilgimiz yok. Para için olacağını sanmıyorum. Çünkü çocuklar direnecek kadar büyük değildi. Daha önce kimseyle husumetleri de yoktu" diye konuştu.

DÜKKANIN KEPENKLERİ KAPALI

Saldırıda yaralanan Furkan Malay'ın Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ediyor. Malay'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polisin, saldırganın yakalanması için incelemesi sürüyor. Öte yandan, olayın yaşandığı bakkal dükkanının kapalı olduğu görüldü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler